Over mij

Sinds lang ben ik enthousiast manueeltherapeut en fysiotherapeut. De laatste jaren werk ik in Velp.

Mijn expertise ligt op het terrein van de ‘zachte’ manuele therapie. Een zeer geschikte behandelmethode om het lichaam weer beter te laten bewegen. Aanvullingen vanuit fysiotherapie en inzetten van mijn kennis van andere vakgebieden, zoals bindweefselmassage en acupunctuur, dragen bij aan het verbeteren en behouden van het resultaat.

Ik werk met veel plezier aan de uitdaging om er samen uit te komen. Goed contact en goed overleg staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn voorkeur gaat uit naar korte behandeltrajecten. Je mag natuurlijk altijd terugkomen als je me weer nodig hebt. Ik weet dan waar we gebleven zijn en van daar af gaan we dan weer verder.

Jet van Douveren


COVID-19, praktische en hygiënische maatregelen
Het RIVM geeft richtlijnen over de maatregelen die bij de behandelingen en toegang tot de praktijk genomen moeten worden bij de huidige corona-epidemie.

Vanzelfsprekend pas ik die toe:
– De wachtkamer en loopgebied biedt 1, 5 meter tussenruimte
– Je kunt ook, als je dat prettiger vindt, buiten op het bankje wachten
– We hebben de boeken en tijdschriften tijdelijk opgeborgen
– Kom niet te vroeg; ik plan voor iedereen meer tussenruimte
– Er staan desinfecterende middelen klaar en ik maak de deurklinken etc. schoon na iedere behandeling
– Ik draag beschermende kleding
– Twijfel je of je kunt komen, bel me dan even
* Een eigen handdoek of laken meenemen is niet nodig; ik gebruik voor iedereen per behandeling een schoon laken.

Partner en samenwerking
Ik ben partner van gezondheidscentrum Eenplus in Velp en werk nauw samen met de huisartsen en andere zorgverleners. Met medisch specialisten en collega’s heb ik korte lijnen. Ik heb een ruim netwerk van hulpverleners dicht in de buurt en buiten Velp. Zo krijg je de beste behandeling.

Scholingen
In mijn vakgebied is nascholing een goede gewoonte en een verplichting. Ik volg na- en bijscholingen voor het kwaliteitsregister manuele therapie en fysiotherapie.